Redan 1955 började vi att arbeta för att skapa nära och förtroendefulla samarbeten och när vi nu drivs i tredje generationen handlar det om precis samma sak som när vi startade verksamheten: vi vill bidra till fler trygga och stabila företag.

För oss är tillgängligheten viktig, vi vill alltid vara lätta att nå. Vi tror att vår höga kunskapsnivå, vårt ansvarstagande och engagemang är några av anledningarna till att många av våra kunder återkommer till oss – år efter år.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri första träff, så går vi tillsammans igenom vad vi kan göra för ditt företag.

Vi vill att våra kunder ska kunna lägga all sin kraft på att driva och utveckla sina företag. Därför erbjuder vi effektiv hantering av ekonomitjänster, anpassade efter kundernas önskemål och behov.

Vi kan ta helhetsgreppet över redovisning och ekonomihantering, eller enbart sköta delar av ekonomitjänsterna om det passar bättre. Efterfrågas andra tjänster arbetar vi med externa kompetenser som vi gärna rekommenderar.

Vi är det lilla, nära och personliga företaget som ger lösningarna som ditt företag behöver.

Våra tjänster omfattar bland annat

Löpande redovisning

Skatterådgivning

Lönehantering

Leverantörsfakturahantering

Skattedeklaration

Betalningsbevakning

Fakturering

Kostnadsställeredovisning

ROT och RUT

Årsredovisning

Bokslut

Förmånsplanering

Tjänstebil

Inkomstdeklarationer

Ekonomisk rådgivning

Digitala redovisningstjänster

Vi vill att våra kunder ska kunna lägga all sin kraft på att driva och utveckla sina företag.

Därför erbjuder vi effektiv hantering av ekonomitjänster, anpassade efter kundernas önskemål och behov.

KONTAKTA OSS