Tina Olander

Redovisningskonsult

Det bästa med mitt arbete är att med mina kollegor och kunder få möjlighet att tillsammans förvalta och utveckla företag i olika branscher. Ett företag är inte bara siffror på ett papper, utan en levande verksamhet som ägarna lägger ner mycket engagemang och tid i. På min lediga tid tycker jag om att umgås med familjen, ta promenader och leka med mina hundar, njuta av tillvaron och läsa en bok ibland. På somrarna vill jag gärna ta en tur i båten.

Tel: 026-424 28 22
E-post: tina@e-z.se

Ola Sterler

Redovisningskonsult och VD

Förmånen med att få arbeta med våra redovisnings- och rådgivningstjänster är jag får lära mig så mycket om olika företag och branscher, att få hjälpa kunderna i deras företagande. Annars tillbringar jag så mycket tid som möjligt tillsammans med familjen och jag trivs också med att vara ute i naturen.

Tel: 026-424 28 21
E-post: ola@e-z.se

Jennie Parling

Redovisningskonsult

Jag gillar att hitta nya lösningar, att effektivisera och optimera redovisningen som verktyg för företaget. Att samtidigt få inblick i olika branscher och få följa utvecklingen bland ”våra” företag känns också roligt. Vid sidan av arbetet så är det hästar och hästsport som gäller, ledig tid spenderas till största delen på mina två hästar.

Tel: 070-003 94 91
E-post: jennie@e-z.se

Jim Östling

Redovisningskonsult

Det som är spännande med att jobba som redovisningskonsult är att man får en djupare inblick i ett företags räkenskaper och på så vis kan hjälpa till att effektivisera och utveckla företaget på diverse plan.
Börsen och framförallt daytrading är något som jag ägnar majoriteten utav min lediga tid till. Annars gillar jag att träna och vara aktiv och umgås med familj och vänner.

E-post: jim@e-z.se